פשוט נורא במצוקה נוראית

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

10/07/2006 | 22:45 | מאת: קוואי

מה אני עושה? מעשנת כבר המון שנים ..כמעט קופסא ליום.. נכון לימים אלו סבא שלי שהיה מעשן בלי סוף וכמויות ..איבחנו אצלו סרטן ראות..ואני עוד בביקור אצלו בבית חולים עשיתי הפסקת סיגריה! יתרה מכך ..אני אחרי שנים של טיפולים לצורך כניסה להריון נוסף וסוף כל סוף הצליח..ולמרות ונשבעתי להפסיק ברגע שיצליח..אני לא יכולה!!! ואני כל כך כועסת על עצמי כל פעם שאני מדליקה סיגריה. הילדים ובן הזוג מתחננים שאני יפסיק עם ההרגל הזה!!! ואני פשוט לא מסוגלת... מה זה? מה עושים?

11/07/2006 | 17:04 | מאת:

שלום קוואי, יש לך כל כך הרבה סיבות חשובות, מדוע עליך להפסיק לעשן. את צריכה לקבל החלטה אמיצה ולצאת לדרך. רבים אחרים מצליחים!! סיוע מקצועי של מומחה גמילה מעישון מעלה את אחוזי ההצלחה ומקל על ההתמודדות. כדאי לך לשקול להסתייע בכך. את מנועה מלהעזר בתחליפים תרופתיים בזמן ההריון. מכיוון ואת בהריון (יקר), חבל לחבל בתהליך! בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayaypeleg.co.il

14/07/2006 | 10:28 | מאת: שירה

מציעה לך קודם כל להוריד כמויות.תחליטי על כמות סיגריות מסויימת ותפחיתי.כך לא תהיה לך בהתחלה תחושה של אובדן הסיגריה .גם הורדת הכמות לחצי קשהץאבל עם הזמן זה יהיה קל יותר.תרגישי שיפור מבחינה נפשית שאת יכולה להפחית.גם מבחינה פיזית מרגישים שיפור על ידי הורדה הדרגתית.פשוט אל תחליטי בשלב ראשון על הפסקת עישון אלא על הורדה דרסטית בכמויות.