שימוש בזאייבן בניגוד להוראות

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

07/07/2006 | 09:40 | מאת: בני

שלום ד"ר איה, לאחר הפסקה של 8 שנים חזרתי לעשן. התחלתי לקחת זאייבן, ואכן הפסקתי, אולם לא השתמשתי בתרופה בהתאם לעצתך,שהיתה,חודשיים במינון 2 כדורים ליום.... לאחר כשבועיים של הפסקה חזרתי לעשן, לצערי הרב. כרגע, אני מעשן, כחודש, ומתכנן את ההפסקה הארוכה והמוחלטת הבאה, ואוגר כוחות נפשיים ומנטליים לקרתה. אבקש שוב את עצתך הטובה, והפעם, מאחר וכבר נכביתי, אני מתכנן להצמד להוראות במלואן. שאלתי : מתי אני אוכל לקחת שוב את הזאיבן?? האם אני צריך לחכות זמן מה , עד הטיפול הבא בתרופה?? אבקש עצתך הטובה. בתודה מראש בני.

08/07/2006 | 22:14 | מאת:

שלום בני, הוכחת יכולת להצליח בגמילה מעישון! עליך להפנים שגמילה מעישון היא טוטלית, וכי סיגריה אחת מדרדרת את התהליך לנקודת ההתחלה. תוכל להתחיל את הטיפול בזייבן כבר עכשו, לתרגל ירידה בכמויות ולקבוע יום הפסקת עישון. ניכר כי יש לך מוטיבציה אמיתית להיגמל. לכן, אני מציע לך להתייחס לחזרה לעישון כמעידה חד פעמית ולהמשיך מנקודה זו. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

30/07/2006 | 09:28 | מאת: נאוה

בעלי בן 55 נמצא עכשיו בחרדות ואי מצב רוח ומטופל בכדורים טבעיים לשיפור המצב בנוסף החליט להפסיק לעשן אחרי כ- 35 שנה כ-2 חפיסות ביום וירד לחפיסה אחת ליום שאלתי היא האם מומלץ שיקח את כדור הזאייבן בתקופה זו והאם הכדור יגביר את חרדותיו ומה הוא צריך לעשות בנוסף כדי להיגמל סופית מהסגריות. תודה