זייבן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

01/07/2006 | 08:17 | מאת: עמית

איה שלום, התחלתי להשתמש בזיבן לפני כשלושה שבועות, ומהיום השביעי של נטילת התרופה הפסקתי לעשן. בכל מקרה, אין לי תחושה שהזיבן מסייעת לי בצורה כלשהי, ובנוסף קורה לי לעתים שאני מפספס כדור אחד ביום, כי השעה כבר מאוחרת. רציתי לדעת מה ההשלכות לכך שאפסיק את השימוש בתרופה ולא אסיים את כל התקופה. תודה.

01/07/2006 | 12:52 | מאת:

שלום עמית, על פי ההנחיות יש ליטול את התרופה למשך כל הטיפול (כחודשיים - 120 טבליות) גם אם הפסקת לעשן. את מצליחה בתהליך וחבל לא להעזר בתרופה שיעילותה ידועה וגם את מרגישה שהיא מסייעת. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

03/07/2006 | 16:14 | מאת: אשר

כבר שבועיים אני מקבל זייבן וזה עזר לי להפסיק לעשן אבל אני עדיין חושב על סיגריות ולא יוצא לי מהראש מה אתה מציע לי לעשות ?