גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

26/06/2006 | 14:45 | מאת: ליז

האם יש תחליף טבעי לזייבן או משהו אחר טבעי העוזר להגמל מעישון תודה!

29/06/2006 | 19:40 | מאת:

שלום ליז, הסיוע התרופתי המוכח כיעיל לגמילה מעישון ומאושר על ידי משרד הבריאות כולל את תחליפי הניקוטין או את תרופת הזייבן. תחליפי הניקוטין, מכילים את החומר אליו את מורגלת ללא שאר מרכיבי העישון. כך, מרגילים את הגוף בצורה הדרגתית לגמילה מהניקוטין שהוא החומר הממכר. סיוע של מומחה גמילה מעישון (אישי או קבוצתי) מסייע בשלבי הגמילה, בפתרון בעיות ובשמירת השיגי הגמילה מאורך זמן. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il