זריקה להפסקת עישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

21/06/2006 | 20:51 | מאת: סוני

שלום רב . אני מעשנת כבדה (מעל 2 חפשיות ביום) סובלת מאסמטה ולאחר אישפוזים . הפסקתי לעשן כשנה וחצי ולפני חודשים חזרתי לעשן שוב את אותה כמות . שמעתי כי ישנה זריקה להפסקת עישון. באם נכון הדבר אשמח למידע נוסף. נ.ב ניסיתי כבר הכל כולל כדורים מקופ"ח. תודתי מראש סוני

24/06/2006 | 09:32 | מאת:

שלום סוני, הצלחת להפסיק לעשן לתקופה ארוכה, בה בוודאי הרגשת יותר טוב. את מבינה כי מעידה מובילה בחזרה לתחילת הדרך. ולכן, עליך לאזור כוחות ולבצע את מה שעשית בגמילה הקודמת. הזריקה אינה מאושרת לשימוש והיו לה תופעות לוואי רבות דבר שהוביל גם לתביעות משפטיות. מומלץ להסתייע בסיוע תרופתי (זייבן או תחליפי ניקוטין) ובסיוע התנהגותי (אישי או קבוצתי) שמעלים סיכויי ההצלחה בגמילה גם לטווח ארוך. אל תתיאשי, הוכחת יכולת להיגמל ויש לך סיבות רבות וטובות מדוע עליך להפסיק לעשן. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il