דיאטה וגמילה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

13/06/2006 | 18:39 | מאת: שושי

אני בת 36 ואני רוצה להפסיק לעשן אבל בתקופה של 4 חודשים הללו אני נמאת בדיאטה וזה לא נראה להתחיל יחד כי אז או שאני ישבר מהגמילה או מהדיאטה שכבר הורדתי 20 קילו ויש לי להוריד עוד 20 קילו אני נמצאת במסגרת של שומרי משקל . רציתי לדעת מה לעשות , דרך הגב אני מעשנת בערך ליום עד 10 סיגריות אבל בתקופה האחרונה עקב הדיאטה אני הוספתי עוד 5 ביום .

15/06/2006 | 11:59 | מאת:

שלום שושי, נכון שקשה יותר לשלב בין שני הדברים, אך את נמצאת כבר בעיצומו של תהליך ההורדה במשקל ולא מתחילה את הכל ביחד. נזקי העישון ידועים וכרגע את במצב של העלאת הכמות והדבר אינו רצוי. מכיון ואת מצליחה לרזות בסיוע מקצועי, אני מייעצת לך לבצע את אותו התהליך גם בהקשר של גמילה מעישון. סיוע אישי בגמילה צריך לשלב גם את מניעת העלייה במשקל. המלצתי לך, לקבל החלטה ולהפסיק לעשן כבר עכשו. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

24/06/2006 | 08:13 | מאת: דנה

שושי שלום, נראה לי שהאופציה היחידה להפסקת עישון סגריות הם ספורט שיעזור לך להוציא את ה"לחצים" שהסגריה משחררת ובנוסף, יעזור לך בהמשך בהורדת משקל.