גמילה מעישון תוך שימוש במשאף

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

09/06/2006 | 10:56 | מאת: רפי

לאחר עישון של כ- 30 שנה, אינני מעשן שבועיים (זה המון זמן בשבילי) תוך שאני נעזר במשאף ניקורט (אמפולה אחת עד שלוש ביום). האם ומתי כדאי לי להפסיק להשתמש במשאף? האם לאחר כל כך הרבה שנות עישון , הגמילה תנקה אותי מהנזקים שצברתי?

10/06/2006 | 10:36 | מאת:

שלום רפי, כל הכבוד על ההחלטה ועל הביצוע עד כה. השימוש בתחליפי הניקוטין הינו למשך כחודשיים. הרעיון, הוא למתן את סמפטומי הגמילה הפיזיים בהעדר ניקוטין שהוא החומר הממכר. אל תפסיק עדין את הטיפול, בפרט שמדובר בהרבה שנות עישון קודמות שלך. היתרונות של הגמילה כוללים שיפור תחלואה, מניעת התדרדרות תחלואה קיימת ושיפור איכות החיים.לגוף יש יכולת לפצות את עצמו על חלק מנזקי העישון. איני יודעת מה מצבך הבריאותי, אך תמיד הגמילה משפרת את הבריאות ולכן חשוב כל כך להפסיק. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il