זיבן- טבליות בעלות שחרור מושהה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

04/06/2006 | 19:28 | מאת: טליה

קיבלתי זיבן דרך רופא משפחה אבל לא ברור לי אם אפשר לעשן בהתחלה ולקחת את הכדורים או שבזמן לקיחת הכדורים אסור לעשן וכמה זמן אם יש הגבלה כלשהי? תודה....

05/06/2006 | 09:46 | מאת:

שלום טליה, בתחילת הטיפול בזייבן ממשיכים לעשן, מתרגלים ירידה בכמויות ותוך 7-14 קובעים יום הפסקת עישון. משך הטיפול כחודשיים (120 טבליות), גם לאחר הפסקת העישון. יש להקפיד על דרך הלקיחה: בשלושת הימים הראשונים ליטול טבליה אחת, מהיום הרביעי ואילך - שתי טבליות, בהפרש של 8 שעות ולא יאוחר מהשעה 4-5 אחה"צ. בהצלחה , איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il