טיפש שכמוני ...חזרתי לעשן אחרי 5 שנות הפסקה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

27/05/2006 | 13:59 | מאת: M

התחלתי בימים אלו נסיון גמילה עם זייבן , האם אני צפוי לקשיים מיוחדים בגלל שכבר עברתי תהליך גמילה ?

27/05/2006 | 21:58 | מאת:

שלום, חבל שחזרת לעשן אחרי תהליך מוצלח של חמש שנים. גמילה מעישון הינה טוטלית ויש להפנים זאת על מנת להצליח לאורך זמן. חזרת למסלול והדבר חיובי ביותר. התייחס לכך כמעידה והמשך בהמנעות מעישון. כל מה שאתה צריך לעשות הוא למנוע את הנפילות בעתיד ולהתייחס לגמילה כגמילה האחרונה. במידה ואתה מעוניין, הייתי מציעה לך להגיע לשיחה טיפולית חד פעמית, על מנת ללמוד את מעגל התמכרות ואת משמעות הנפילות. הזכר לעצמך את היתרונות שחווית כלא מעשן. תרופת הזייבן יעילה, הצלחתה מוכחת ואין שוני בהשפעה במידה וכבר נעזרת בתרופה קודם לכן. אינך צפוי לקשיים מיוחדים בגלל הגמילה הקודמת, תרגל את אותם הדברים שסייעו להצלחתך. הוכחת יכולת לא לעשן ואין שוב סיבה שלא תצליח גם הפעם. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

28/05/2006 | 04:35 | מאת: M

הגמילה הקודמת לא היתה בעזרת זייבן