טיפול בזיייבן כיצד ?

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

26/05/2006 | 15:13 | מאת: האדום

התחלתי טיפול לפני 4 ימים אני ממשיך לעשן כרגיל האם אני צריך לעשות עוד משהו אין לי תופעות לוואי ולא יורד לי החשק לעשן האם יכול להיות שתרופה זו אינה משפיעה כלל על אנשים מסוימים ?

27/05/2006 | 21:49 | מאת:

שלום, התרופה משפיעה אך העוצמה ותחילת הפעולה שוניםמאדם לאדם. זכור, אין מדובר בתרופת פלאים ועל מנת להגיע להישגים בגמילה שלך עליך להשקיע בתהליך. בימים הראשונים תתרגל ירידה בכמויות ולאחר 7-14 תקבע את יום ההפסקה. הצלחת התרופה ידועה ומוכחת. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il