דיכאון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

16/04/2006 | 10:21 | מאת: ההוא

שלום רב, בן 27 לאחר טיפול של חודשיים בזייבאן, לאחר סיום הטיפול החלו תופעות של דיכאון משמעותי שהולך ומחמיר כל הזמן. נכון לעכשיו חודש ושבוע ללא סיגריות אך כאמור- מחיר קשה ביותר. האם זה טבעי לאחר הפסקת הזייבאן? מה נכון לעשות? כאמור, התופעה נתגברת מיום ליום, לא נחלשת. תודה מראש

19/04/2006 | 09:48 | מאת:

שלום, תופעות של שינוי במצב הרוח קשורות לתהליך הגמילה עצמו, הנפשית בעיקר. הדבר קשור לפרידה מהסיגריה ולשינוי הרגלי חיים הקשורים לכך. עוצמת הרגשות שונה מאד מאדם לאדם. בד"כ הדבר חולף עם התקדמות התהליך. מרגישים את יתרונות הגמילה במישורים רבים והדבר משפיע על מצב הרוח. עליך להתאזר בסבלנות ולהתמיד בגמילה. שיחת חיזוק מקצועית עם מומחה גמילה מעישון יכולה לסייע לך מאד. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il