מינון הזייבאן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

08/04/2006 | 22:03 | מאת: מפסיק סופית

היי אני לוקח זייבאן כבר שבוע, בשלושה ימים האחרונים אני לוקח שני כדורים, אני מרגיש טוב עם זה ,אני לא מעשן בכלל כבר שלושה ימים,מה שהכדור הזה עושה זה שאני לא מרגיש "מסטול" כשהמוח מתחיל להתנקות מניקוטין, האם אפשר לקחת יותר משניים ביום ? תודה

09/04/2006 | 08:55 | מאת:

שלום, אתה לוקח את המינון הנכון, על פי ההנחיות ואין צורך בנטילה של יותר משתי טבליות. משך הטיפול כחודשיים (120 טבליות). התמד בתהליך ואל תתפתה לעשן שום סיגריה. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il