אימא מעשנת....

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

01/04/2006 | 10:16 | מאת: חסויי

אימא שלי בת37 והיא מעשנת כבר הרבה מאוד שנים היא תמיד אומרת שהיא רוצה להפסיק אבל אים אני מתחילה לנסות להסביר לה עד כמה זה פוגע בה היא פשוט מתחילה להיתעצבן וליצעוק שהיא פשוט לא מסוגלת האים יש משהו שיכול לעזור לה להיגמל? (חוץ מסדנאות)

02/04/2006 | 12:59 | מאת:

שלום, על מנת להצליח, אמך צריכה לרצות להפסיק לעשן. נכון שקשה להפסיק ללא סיוע ולכן אמך יכולה להעזר גם בתחליפים תרופתיים (זייבן, תחליפי ניקוטין) וגם בסיוע התנהגותי (אישי). בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il