דיקור סיני-אקופנקטורה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

27/03/2006 | 21:43 | מאת: אפרת

שלום לכולם אני בת 26 וקשה לי מאוד להפסיק לעשן בכוחות עצמי, אז החלטתי ללכת דיקור סיני בתקווה ששם יוכלו לעזור לי, אני יודעת שזה צריך לבוא גם ממני , ואני מאוד רוצה להפסיק לעשן אני רק צריכה עזרה מבחוץ. האם מישהו עבר טיפול כזה ומהם סיכויי ההצלחה ערב טוב לכולם

29/03/2006 | 13:05 | מאת:

שלום אפרת, זוהי לא הדרךהמומלצת לגמילה מעישון. טכניקה יעילה לגמילה משלבת סיוע תרופתי (זייבן, תחליפי ניקוטין) וסיוע התנהגותי הניתן על ידי מומחה גמילה מעישון. דיקור סיני יתכן ומסייע בניקוי הגוף בשלבים הראשונים, אך הדבר לא מוכח מחקרית. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il