תוך כמה זמן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

20/03/2006 | 00:20 | מאת: יסמין

תוך כמה זמן הדם מתנקה מניקוטין אחרי הפסקת העישון.

20/03/2006 | 08:44 | מאת:

שלום יסמין, הניקוטין הינו החומר הממכר ובזמן הפסקת העישון מופיעים סימפטומי גמילה פיזיים בעוצמות השונות מאדם לאדם. ניקוי הראשוני המאסיבי של הגוף מהניקוטין אורך כחודש, אך נמשך גם לאחר מכן. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

20/03/2006 | 11:09 | מאת: אורית

ד"ר איה שלום! את ודאי זוכרת אותי אני היפסקתי לעשן בדיוק לפני חצי שנה. בעזרת כדורי הזיבן. רק שתדעו כולם אין לי אחוזים ואני סתם אזרחית מהשורה לדעתי הם אלה שנתנו לי להפסיק לעשן וגם לא לרצות יותר סיגריות!עליתי במשקל בערך 12 קילו יש לציין שאני שמנה מטיבעי כך שלדעתי זה לא הרבה! אבל... כבר ירדתי אותם בעזרת קבוצת תמיכה . היום אני מאושרת ,נושמת,מסוגלת לרוצ יותר טוב. מכמובן גם חוסכת הרבה כסף. סתם לדוגמא אני הייתי מעשנת קופסה וחצי ליום תחשבו כמה כסף זה? ולך ד"ר איה את עושה עבודה נהדרת.תמשיכי להיות כאן בשביל כל אלה שבדרך להפסיק... בעזרת השם בעוד חצי שנה אני אכנס שוב ואחגוג שנה שלמה ללא עישון!רק שאלה קטנה לי אליך ד"ר כמה זמן עוד יהיה לי ליחה זה פשוט לא ניגמר?בברכה ובהצלחה לכולם .אורית

22/03/2006 | 09:23 | מאת:

שלום אורית, אני תמיד שמחה לקבל ממך אינפורמציה לגבי התהליך הנפלא שאת עוברת. מקוה שגולשי האתר ישאבו ממך עידוד. לגבי הליחה - להערכתי, יתכנו סיבות אחרות להופעת הליחה זמן כה רב לאחר הפסקת העישון. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה, איה