זייבן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

19/03/2006 | 08:02 | מאת: טליה

התחלתי להשתמש בזייבן לפני כשבועיים, 10 ימים מתחילת השימוש הפסקתי לעשן במשך שלושה ימים וביום הרביעי ממש נשברתי ועשנתי 3 סגריות. אני צריכה להמשיך להשתמש בתרופה או לא?

20/03/2006 | 08:32 | מאת:

שלום טליה, כן, עליך להמשיך את הטיפול בזייבן ולהתמיד בתהליך הגמילה. חשוב לא למעוד ולא לעשן, למרות הקשיים והפיתויים בתחילת הדרך. ככל שיחלוף הזמן, הגמילה קלה יותר ותחושי את היתרונות הרבים המתלווים לכך. סיוע מקצועי (אישי או קבוצתי) מאד מסייע בשלבים אילו. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

26/03/2006 | 18:57 | מאת: מאמון גבאלי

טליה אני גם משתמש בזיבן כבר שבועיים (30 טבליות) והפסקתי לעשן לפני 5 ימים, ומה זה בא לי קצת ניקוטין אבל אני יודע אם אני אעשן אז זה כמו רץ מרטון שלפני קו הסיום לוקחים אותו מחזירים אותו מההתחלה אז מה עדיף להתמיד או להכשיל את עצמך ולהתחיל מההתחלה? גם כן תאמיני בעצמך וגם תהי עקשנית כנגד הסיגריות ותקראי דיונים בנושא וגם מאמרים נגד וזה עוזר לי לפחות המון בלהתמיד, גם שהראיה מתשתשת והראש חושב ניקוטין