תהליך הגמילה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

17/03/2006 | 00:06 | מאת: איציק

אני כבר שבוע ללא סיגריות לאחר 35 שנים של עישון כבד (בעזרת הזיבן) בימים האלה אני חש מין הרגשה של ריחוף כאילו אני לא צלול במחשבה ובריכוז האים האים אילו תופעות מוכרות של תהליך הגמילה? ואים כן מתי הן אמורות להעלם כי זה הדבר הכי מטריד אותי בכל העיניין

20/03/2006 | 08:22 | מאת:

שלום איציק, התחושות שאתה מציין יכולות להיות קשורות לתהליך הגמילה שאתה עובר, בפרט שעשנת הרבה שנים. אני מאמינה כי הדברים ישתפרו בתקופה הקרובה. אל תתיאש ותתמיד בתהליך. עוד מעט תחוש את יתרונות התהליך ואת תחושת הסיפוק הקשורות לנצחון על התלות. אשמח להתעדכן. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il