גמילה קשה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

14/03/2006 | 14:00 | מאת: דניאלה

שלום לאחר 8 שנות עישון כבד (בת 30) הפסקתי. אולם למרות שכבר 8 חודשים אני לא מעשנת אני לא מצליחה להגמל מהמסטיקים עם הניקוטין. כיום אני צורכת כ-4 מסטיקים של 2mg ביום. מה עושים? כמב זה לא בריא?

16/03/2006 | 11:40 | מאת:

שלום דניאלה, הצלחת יפה עד כה בתהליך הגמילה וכעת עליך להשלים את המעגל. על החלק הנפשי ההתנהגותי הצלחת להתגבר, אך עדין את מכורה לניקוטין, שאינו בריא לבריאות. בשלב הזה, עליך לתכנן ירידה הדרגתית בכמות המסטיקים שאת צורכת עד לאי לקיחה. הדבר אמור להיות יותר פשוט ממה שאת חושבת, כי את החלק הקשה והמהותי של הגמילה כבר עברת. יתכן ושיחה אחת לצורך ייעוץ והכוונה תהיה מאד יעילה עבורך. בהצלחה, איה, ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il