מה לעשות על מנת להפסיק לעשן?

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

13/03/2006 | 23:45 | מאת: יניב

שלום איה וקוראים יקרים, אמא שלי מעשנת כבר 30 שנה קופסא ליום(!).דיברתי איתה על העניין ובגדול לא נראה לי שהיא מתנגדת להכנס לתכנית גמילה כזו או אחרת.מה מומלץ? תודה רבה

16/03/2006 | 11:33 | מאת:

שלום יניב, על מנת להצליח בתהליך הגמילה מומלץ להעזר בתחליפים תרופתיים (זייבן, תחליפי ניקוטין) ולהסתייע בליווי מקצועי של מומחה גמילה מעישון (אישי או קבוצתי). את הגמילה יש לתכנן, כלומר לתרגל ירידה בכמויות ולקבוע יום הפסקת עישון ממנו ואילך לא מעשנים. תוכל להפנות את אימך לאתר, על מנת שתתרשם מהצלחת אחרים בתהליך הגמילה. בהצלחה, איה, ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il