מתי מפסיקים לעשן כאשר משתמשים בזייבן

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

13/03/2006 | 16:21 | מאת: מאמון גבאלי

שלום ביום שישי שעבר התחלתי להשתמש בזייבן והיום עברתי לשתי טבליות ביום, השאלה שלי היא איך יודעים מה ההפרש זמן בין שתי הטבליות? האם לקחת את זמן העירנות ולחלק בשניים? או בהפרש 12 שעות? וכתוב בהוראות שצריך לקחת את התרופה בזמנים קבועים , אז עד כמה הפרש זמנים זה נחשב כזמן קבוע? אני כבר מרגיש ירידה בדחף לעשן ואני כבר סם לב שאני פחות מעשן מ 20+ סגריות ל 17 אתמול והיום אני מקווה פחות , השאלה שלי אחרי כמה זמן מפסיקים לעשן? מתי מחליתים על זהו זה נגמר? ומחר קמים בלי? או שמחקים עד שזה יקרה לבד? או שכול יום\שבוע מקציבים הרגל עישון כמו בכול 2 שעות , בכול 3 שעות עד שמגיעים לזהו זה?

13/03/2006 | 21:26 | מאת:

שלום מאמון, את הטבליה השניה נוטלים 8 שעות לאחר הראשונה ולא יאוחר מהשעה 4-5 אחה"צ (למניעת עוררות). משך הטיפול כחודשיים (120 טבליות). מומלץ לתרגל ירידה בכמויות לפני יום ההפסקה. את יום ההפסקה קובעים לאחר 7-14 יום מתחילת הטיפול. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

15/03/2006 | 06:29 | מאת: מאמון גבאלי

תודה רבה מרובה ד"ר איה