שלום האם תקופת השימוש בתחליפי ניקוטין מקצרת את

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

10/03/2006 | 19:54 | מאת: יורם

תקופת הגמילה כלומר אם השתמשתי בתחליפי ניקוטין כמעט ארבעה חודשים האם זה מקצר את תקופת הגמילה אם לא אז מדוע לא הרי אלה רק תחליפים ולא ממש סיגריות בברכה יורם

12/03/2006 | 20:47 | מאת:

שלום יורם, מטרת השמוש בתחליפים היא למתן את סמפטומי הגמילה הפיזיים בהעדר ניקוטין, שהוא החומר הממכר. הגמילה הפיזית קלה יותר ולכך גם השפעה על הגמילה הנפשית. הרעיון הוא להרגיל את הגוף בהדרגה להיות ללא הניקוטין, זאת ללא אלפי החומרים האחרים המצויים בסיגריה. משך הטיפול בתחליפי הניקוטין נמשך בדרך כלל כשלושה חודשים. זכור, אסור לעשן בזמן השימוש בתחליפים אילו. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il