עישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

08/03/2006 | 09:48 | מאת: אן

כל מה שניסיתי על מנת להפסיק לעשן ניכשלתי האם יש משהו שבאמת יעזור לי

08/03/2006 | 18:59 | מאת:

שלום אן, על מנת להצליח בגמילה חשוב להעזר בתחליפים תרופתיים ולהסתייע בטיפול נפשי התנהגותי של מומחה גמילה מעישון. זוהי הטכניקה היעילה ביותר לגמילה מעישון ואני מציעה לך לנסותם, בעיקר לאור חוסר ההצלחה בגמילה לבד. רבים אחרים מצליחים ואין שום סיבה שגם את לא תצליחי! האמיני ביכולתך ותכנני את הגמילה. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il