עישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

12/02/2006 | 11:38 | מאת: דנה

הבן זוג שלי מעשן סם מסוג חשיש (כיף) רציתי לדעת אם זה פוגע ביכולת שלו להביא ילדים תודה

13/02/2006 | 12:55 | מאת:

שלום דנה, שימוש בחשיש ובמריחואנה עלול להשפיע על הורמונים זכריים ונקביים כאחד. ישנן עדויות לכך, כי תינוקות להורים מעשני חשיש או מריחואנה נולדו במשקל נמוך מהרגיל והיקף גולגולתם היה קטן מהנורמלי. הדבר תלוי גם בכמויות השימוש. אינפורמציה נוספת ועדכנית תוכלי למצוא באתר של הרשות הלאומית למלחמה בסמים. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

15/02/2006 | 18:25 | מאת: רונית

אני בכלל לא מבינה למה אנשים מעשנים ורציתי לדעת שכיש מעשנים כבדים אז הם יכולים להפסיק לעשן ?או להפחית בכמות סיגריות? אז אני אשמח אם תענו לי בהקדם על שאלתי כי זה מאוד חשוב לי להיתראות באהבה שלכם רונית החיים יפים יותר ללא עישון!!!!