חודש ללא סיגריות

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

09/02/2006 | 22:11 | מאת: יחיאל

דר פלג עבר חודש ללא עישון . תודה.

13/02/2006 | 12:42 | מאת:

שלום יחיאל, ברכותי על התהליך שאתה עובר. התמד בכך!!!! בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

14/02/2006 | 22:08 | מאת: איריס

הי, אני כל כך רוצה להפסיק לעשן, עישנתי קופסא + ליום, אני בת 28, אני משתמשת בזידן וזה מעולה. אני לא מפסיקה לאכול וזה מטריף אותי, אז אני לוקחת סיגרייה (היום עם הזידן אני מעשנת 5 סיגריות ביום). איך אני מצליחה להפסיק את זה? אגב, אני בכושר כמעט יומיומי. ועדין אני עולה במשקל. אני שמחה מאוד שאני מפסיקה לעשן, חוש הריח והטעם חדים יותר אני לא צריכה בחורף לפתוח חלון ולמות מקור ומסירחון... חשוב לציין ששום דבר לא מרתיע אותי ואני אוהבת מאידך לעשן (אבא שלי עבר 5 התקפי לב וניתוח לב פתוח, הבן זוג שלי לא מעשן, ועוד הרבה מקומות שאסור לעשן בהם וזה מהווה בעיה גדולה) אבל בשום פנים ואופן אני לא יכולה לסבול את הרעיון של ההשמנה. האם יש כדורים נגד תיאבון לתקופה של מס' חודשים עד שיחלפו כל ההתניות של הסיגריות וניכנס לשיגרה חדשה (אגב רצוי כדורים שלא ממכרים אם יש). תודה מראש איריס