ד"ר שלום,

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

21/01/2006 | 23:35 | מאת: אור

יש לי שאלה... כשאני נושמת יש לי כאבים בחזה,מעין תחושה שאין לי מספיק אויר.... לפני שהתחלתי לעשן(אני מעשנת כ-3 שנים)היו לי גם בעיות בנשימה אבל הסתדרתי עם זה....ועכשיו אחרי 3 שנות עישון אני הולכת לעבור סדרת בדיקות....(מובן שהעישון הרע את המצב...) ורציתי לשאול- האם בבדיקות כלשהן (כמו דם,שתן,רנטגן...) ניתן יהייה לדעת שאני מעשנת...?

24/01/2006 | 11:36 | מאת:

שלום אור, נזקי העישון הם רבים וכוללים גם בעיות בנשימה. אין ספק לגבי חשיבות הפסקת העישון לאור המצב שתארת. איני יודעת בדיוק אילו בדיקות את אמורה לעבור. ניתן בבדיקות לאבחן רמות עישון. בהצלחה, ד"ר איה פלג