מחר היום הקובע ואני עדיין מעשנת!

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

17/01/2006 | 19:58 | מאת: ענת

התחלתי לקחת כדור אחד של זייבן לפני שישה ימים. ע"פ ההוראות של הרופא - מחר זה היום השביעי בו אני אמורה להתחיל לקחת שני כדורים ליום ולהפסיק לעשן. אין לי תופעות לוואי, למעשה אני לא מרגישה שום שינוי ועדיין קיים בי הרצון לעשן וגם ההנאה. מה יקרה מחר? שני כדורים ישנו את התחושה? האם בגלל שבמשך שלוש השנים האחרונות נטלתי תרופות מדכאות תיאבון (עכשיו הפסקתי) הגוף שלי מורגל בסוג של מדכאים כאלו או אחרים והוא לא מגיב לזייבן. מה לעשות? אני נורא רוצה להפסיק אבל פוחדת מהצורך לעשן וזקוקה לעזרה של תרופה.

19/01/2006 | 10:51 | מאת:

שלום ענת, אינך נוטלת את התרופה על פי ההנחיות. בשלושת הימים הראשונים יש ליטול טבליה אחת בבוקר. מהיום הרביעי (לא השביעי) יש ליטול שתי טבליות, בהפרש של שמונה שעות ולא אחרי 4-5 אחה"צ. איני בטוחה לגבי התאמת התרופה עבורך ועליך לפנות במהרה לרופא המטפל ולבדוק נקודה זו. התרופה לא מאושרת לשימוש למי שסבל או סובל מבעיות אכילה. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il