ד"ר שלום!

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

15/01/2006 | 08:41 | מאת: אורית

אצלי הכל מצויין אני מרגישה נהדר בלי סיגריות אבל שמנתי.. קצת קשה לי עם זה. טוב לשאלתי אני כמובן ממליצה לחברותי להפסיק והילה חברתי הטובה ביותר היתחילה עם הזיבן אבל היתקשרה אלי בבוקר וסיפרה שכל הלילה היה לה קוצר נשימה שמישמע לי כמו אסתמה {אני מכירה את המחלה כי לבתי יש} . היא סיפרה שזה היה כמה שעות האם זאת גם תופעה של הביזן או שהיא פשוט מפתחת אסתמה ? יום נעים אורית

17/01/2006 | 21:39 | מאת:

שלום אורית, שמחה לשמוע על התמדתך וכי את מרגישה מצויין. אשמח לענות לחברתך באם תפנה אלי ואבין יותר במה מדובר. נא מסרי לה זאת. בהצלחה, איה