סיום הטיפול...

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

04/01/2006 | 00:30 | מאת: מירב

היי... אני כבר לא מעשנת חודשיים, בעזרת זייבן ועכשיו אני ממש לקראת סיום הכדורים. השאלה היא האם לקחת שניים ביום עד סוף הטיפול או שעדיף להוריד בהדרגה כלומר בימים האחרונים לקחת רק כדור ביום כדי שהגוף יתרגל. תודה רבה ושנה טובה.

06/01/2006 | 12:23 | מאת:

שלום מירב, כל הכבוד על ההתמדה בתהליך ואני מקוה שאת נהנית מתרונות ההפסקה. אין לשנות את מינון התרופה לקראת סיום הלקיחה. לזייבן אים פוטנציאל התמכרות וגם אין עלייה בחשק לעשן עם סיום הטיפול. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il