זיבאן והפסקת עישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

31/12/2005 | 10:49 | מאת: עדנה

שלום רב איך מתנהל תהליך הפסקת העישון ביחד עם נטילת זיבאן? ידוע לי שהעישון מופסק בהדרגה. קניתי את התרופה. בעלון לצרכן מצויין כמה כדורים לקחת, אך לא מוזכר תהליך הפסקת העישון. אודה לכם אם תעדכנו אותי בנושא. עדנה

31/12/2005 | 19:28 | מאת:

שלום עדנה, בתחילת הטיפול בזייבן ניתן לעשן. הדרך המומלצת היא לתרגל ירידה בכמויות ולקבוע יום הפסקת עישון לאחר 7-14 יום מתחילת לקיחת הטיפול. בהצלחה, ד"ר איה פלג

03/01/2006 | 10:45 | מאת: יולי

שלום מנסיוני: לאחר ןתק של שלושים שנות עישון הפסקתי לעשן מזה שנתיים !!! באמצעות הזייבן מרגע נטילת התרופה הראשונה עבדתי על זה שאני עומדת לעשן את הסיגריה האחרונה שלי , אמנם לא חתכתי מיד אלא בהדרגה אם כי מיד הפחתי מעשרים וחמש ליום ל2 - 4 ליום ביום הראשון וכך ביום השני וזהו אחר כך זה כבר היה רק תרגיל של הראש כי בפיזיות התרופה סייעה בקיצור התרופה תסייע אך את צריכה לסייע לתרופה ולעבוד על החלק המנטלי לרצות להפסיק כי היום אין מאושרת ממני בבחינת ההרגשה הבריאותית ממאפרה נושמת הפכתי להיות אדם שכל חושיו מתפקדים בברכה בהצלחה ו

06/01/2006 | 13:16 | מאת:

שלום יולי, כל הכבוד על תהליך הגמילה המוצלח שאת עוברת. ניכר שאת חווה את היתרונות הרבים של התהליך. מקוה שאחרים ישאבו הרבה עידוד מדבריך ויפנימו כי הדבר אפשרי, גם לאחר הרבה שנות עישון. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il