זיבן והריון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

30/12/2005 | 16:08 | מאת: קרן

חברה שלי בהריון והיא לא מצליחה להפסיק לעשן, עם על הרצון שלה, מותר לקחת זיבן בהריון, או שזה סיכון גדול מידי?

31/12/2005 | 19:25 | מאת:

שלום קרן, אסור לאישה הרה להעזר בתחליפים תרופתיים, והדבר תקף הן לתרופת הזייבן והן לתחליפי ניקוטין. יש חשיבות רבה להפסקת העישון על ידי חברתך כי הנזקים לעובר ידועים. דרך יעילה עבורה היא להצטרף לטיפול נפשי - התנהגותי הניתן על ידי מומחה גמילה מעישון. ניתן להצטרף לסנאות תמיכה או לעבור טיפול אישי שהינו קצר מועד (3-34 מפגשים). בהצלחה, ד"ר איה פלג