לא מצליחה לרדת בעשון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

26/12/2005 | 08:30 | מאת: אני

דר שלום, זאת אני שפניתי אלייך אלייך לפני מספר ימים בנוגע לזיבן. בעוד יומיים אני אמורה להפסיק לעשן בעקבות הכדוררים, אך עד היום לא הצלחתי לדלל ואפילו סיגרייה אחת. אני מעשנת 2 קופסאות ביום ולא מרגישה שהזיבן עוזר לי בכלל. אני כאילו מצפה שיקרה איזה נס ביום רביעי הקרוב ואפסיק לעשן אבל בתוך תוכי יודעת שזה לא יקרה. מה לעשות????

26/12/2005 | 11:33 | מאת:

שלום, המטרה היא להצליח בגמילה ולכן עדיף לדחות את יום ההפסקה. בימים הקרובים תתכנני את הירידה בכמויות ואז גם תחושי את השפעת התרופה. כמויות העישון שלך גבוהות ואת צריכה הרבה סבלנות והשקעה בתהליך על מנת להצליח. האם שקלת להצטרף לטיפול מסייע (אישי או קבוצתי)? בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

27/12/2005 | 07:06 | מאת: אני

תודה על התשובה, זה מעודד לדעת שיש סיכוי שאפסיק. אמשיך לנסות כי אני מאד רוצה להפסיק, האם לקבוע לי מועד חדש להפסקת העישון, או לדלל ואז להחליט? הייתי מעונינת לשמוע עוד פרטים על טיפול אישי כי קבוצתי זה ממש לא בשבילי.