ד"ר שלום...

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

22/12/2005 | 10:22 | מאת: אורית

שלום לך ד"ר איה. אני מצליחה נהדר ואחרי 3וחצי חודשים רוצה להגיד באמת הרגשה אחרת! אבל שאלה קטנה לי:האם יתכן שכל בוקר כשאני משקימה עדיין יש לי ליחה כמו בימים ההם שהייתי מעשנת ..ואם כן כמה זמן אני עוד אמשיך להוציא ליחה..ובכלל מאיפה זה מגיע?בברכה תודה מראש אוריתתתתתתת

22/12/2005 | 10:48 | מאת:

שלום אורית, שמחתי לשמוע ממך! כל הכבוד על התהליך המוצלח שאת עוברת. הליחה מעידה על כיוון חיובי בניקוי הגוף. ריסני הנשימה צמחו שוב והם מנקים את הפסולת (העתרן) ולכן יוצאת הליחה. הדבר יחלוף עם הזמן. זוהי המחשה מצויינת ליתרונות הפסקת העישון ולחזרת הגוף לתפקוד ולהורדת נזקי העישון. התמידי בגמילה ואל תתפתי לעשן ולו רק סיגריה אחת. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il