נזק מול הנאה מעניין

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

21/12/2005 | 21:27 | מאת: איציק567

אחרי20 שנות עישון אני בדרך להגמל,אומנם בשבועיים ראשונים ,אבל לראשונה המחשבות על הנזקים והצורךבגמילה גוברות על ההנאה שהייתה בעישון .איציק

22/12/2005 | 10:41 | מאת:

שלום איציק, כל הכבוד על הצטרפותך למעגל הלא מעשנים וזאת לאחר הרבה שנות עישון. מאזני הרווח וההפסד שאתה עושה חשובים וחיוניים. ככל שיעבור הזמן, המאזן יגבר לטובת הגמילה בהיבטים שונים ובכללם הניצחון (המתוק) על התלות. התמד תהליך! בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il