סיגריות - עבודה לבגרות

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

20/12/2005 | 10:21 | מאת: עדי מנוס

שלום! אני תלמידת כיתה י' , במסגרת המקצוע מדעי המידע אנו עושים עבודה לבגרות. אני חוקרת בנושא הסיגריות ומהם הגורמים המובילים בנינוער להתחיל ולעשן? אשמח אם תוכלו להביא לי חומר על הנושא וכן על סטטיסטיקות בקרב בני נוער בנושא זה. תודה מראש, עדי!

22/12/2005 | 09:59 | מאת:

שלום עדי, תוכלי להעזר באינפורמיציה הקיימת באתר של משרד בריאות, בדו"ח שר הבריאות שנת 2004 -2005. יש שם מידע לגבי מגמות העישון בקרב בני נוער ולאורך זמן וכ'. בנוסף, תוכלי לפנות לאגודה למלחמה בסרטן, בבית מטי ברמת גן, ולבקש שישלחו לך את החוברות שיש להם בנושא. וגם להיכנס לאתר של האגודה שם נמצאים נתונים שתוכלי להעזר בהם. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il