אני בדיכאון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

19/12/2005 | 13:02 | מאת: גל

ד"ר שלום ,הפסקתי לעשן ליפני שבוע ואני ממש גאה בעצמי אבל כל כמה שעות משתנה לי המצב רוח, אני בוכה המון בלי סיבה ברורה ונראה לי שזה משפיעה בעבודה ועל כל הקרובים אלי,אני מפחדת משיבוש החיים שלי ,אבל לא רוצה לעשן!!! הפסקתי ע"י כח הרצון בלבד בלי שום תרופה ,אולי עדיף לי כן לקחת מסטיקים או את הזיבן הזה,בבקשה תיעצי לי מה לעשות

22/12/2005 | 09:55 | מאת:

שלום גל, אכן מגיע לך כל הכבוד!! גמילה מעישון הינה דבר מורכב ולעיתים קיימים שינויים במצב הרוח ועוצמתם שונה מאדם לאדם. הדבר קשור לפרידה מהסיגריות ולשאר מאפייני הגמילה הנפשית. ככל שעובר הזמן, יש שיפור במצב הרוח ותחושי את היתרונות הרבים שיש לתהליך הגמילה. יש להעזר בסבלנות ולהתמיד, גם ברגעים הפחות קלים. שילוב של סיוע תרופתי (זייבן, תחליפי ניקוטין) וסיוע מקצועי של מומחה גמילה מאד מסייעים. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il