תופעות בגוף עקב גמילה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

18/12/2005 | 10:51 | מאת: בני

שלום! האם תופעות כמו:תכיפות גבוהה במתן שתן.צואה.כאבי בטן.וריח של ניקוטין בצואה האם אלו תופעות נורמליות לימים הראשונים של הפסקת העישון. תודה

22/12/2005 | 09:17 | מאת:

שלום בני, התופעות שציינת הגיוניות ואפשריות בשלבי הגמילה הראשונים. הגוף עובר ניקוי מחומרי העישון ובתוכם הניקוטין שהוא החומר הממכר. כמו כן מתרחשים שינויים בהפרשות ובספיגת האוכל במערכת העיכול. הדברים משתפרים עם התקדמות התהליך. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il