קבוצת תמיכה באילת

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

15/12/2005 | 18:40 | מאת: אילתית

שלום ד"ר פלג החלטתי להפסיק לעשן והתחלתי ליטול זייבן. יחד עם זאת הבנתי שעל ידי טיפול בקבוצת תמיכה ו/ או סדנא ההפסקה תהה קלה יותר. נכון להיום אני בסך הכל ביום הרביעי (התחלתי כבר ליטול פעמיים ביום)ואיני חשה כל שינוי, דהיינו עדיין עם הסיגריה בין אצבעותי. האם קיימת קבוצה שכזאת באילת. אודה לתשובתך.

17/12/2005 | 20:06 | מאת:

שלום, לא ידוע לי על פתיחת סדנא באילת. האם במקום העבודה שלך או בקרב חבריך, יש מספיק אנשים המעוננינים בגמילה? תנסי לבדוק זאת ואולי אוכל לסייע בפנייה לגורמים המתאימים. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il