לא מצליח להפסיק

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

15/12/2005 | 00:21 | מאת: דני

החלטתי להפסיק לעשן והתחלתי לקחת זייבן. אני מאוד מאוכזב בגלל שהתרופה לא גורמת לי להרגשה מסויימת בקשר לסיגריות ואני לא מצליח להפסיק באופן מוחלט. אני מתאר לעצמי שהפסקת עישון כרוך גם במאמץ נפשי, אבל אם זייבן לא משפיע מה עוד אני יכול לנסות?

17/12/2005 | 20:18 | מאת:

שלום דני, תרופת הזייבן אינה תרופת פלאים שתבצע עבורך את כל התהליך. על מנת להצליח עליך לתרגל ירידה בכמויות ולקבוע יום הפסקת עישון ממנו ואילך לא תעשן. תרופת הזייבן תסייע לך בהפחתת סמפטומי הגמילה הפיזיים, בהורדת הדחף לעשן ובמיתון העלייה במשקל. אל תתיאש, רבים אחרים מצליחים. תתאמץ קצת יותר ותחוש את היתרונות הרבים של הפסקת העישון והניצחון על התלות. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il