עזרה דחופה איך להפסיק

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

12/12/2005 | 22:55 | מאת: עמית

החלטתי להפסיק לעשן וקיבלתי מרשם לזייבן אך עוד לפני שהספקתי לרכוש אותם ולהתחיל בטיפול הרגשתי לא טוב ואושפזתי ואז הפסקתי עם גניבה של שתי סיגריות ליום היום כבר הגעתי ל-3 ול- 4 אני חוששת איך היום אפשר לעזור לי אני כמה ימים לאחר אישפוז ,נאמר לי שזייבן כבר לא בשבילי כי זהו תהליך של מעשנים ואני חוששת להגיע לזה אני במצב זה שבועיים

14/12/2005 | 08:53 | מאת:

שלום עמית, לא הבנתי מדבריך מדוע אינך נעזרת בתרופת הזייבן. התרופה יעילה מאד בגמילה מעישון, היא ממתנת סמפטומי הגמילה הפיזיים, מדכאת הרצון לעשן וממתנת העלייה במשקל. שילוב בין טיפול תרופתי (תחליפי ניקוטין, זייבן) ובין סיוע של מומחה גמילה מעישון (לבד או בסדנא), מעלים שיעורי ההצלחה באופן משמעותי. עליך להתמיד בתהליך ולא להעלות את הכמות היומית של הסיגריות. בהצלחה, איה ד"ר איה פלג, אתר: www.ayapeleg.co.il

04/01/2006 | 16:44 | מאת: ישראל

ביום ראשון האחרון החלטתי להפסיק לעשן והתחלתי ליטול את הזיבאן .מאז ועד היום יום רביעי שבו אקח שתי כדורים ביום עישנתי שתי סיגריות ביום יש לציין כי היתי מעשן קופסה ביום אני חש בסחרחורות מידי פעם מעט בחילה ושינה לא סדירה וגם תחושה כאילו אני מנומנם האם תופעות אלו באו בגלל שירדתי במכה אחת בסיגריות או שהן תופעות של הזיבאן והאם אני בדרך הנכונה אשמח עם תיעצי לי מהו המסלול הנכון כמו כן יום שבת זהו היום שאני אמור להפסיק לגמרי עם הסיגריות בתודה מראש ישראל