ד"ר שלום..

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

07/11/2005 | 17:17 | מאת: אורית

כל כך הרבה שאלות יש לי אליך ... עכשיו ליתרונות אני רוצה להיתעודד ביתרונות שיש בהפסקת העישון. אז מספר שאלות יש לי אליך:האם הקול שלי שנישמע עבה וקצת גברי ישתנה במשך הזמן בגלל הפסקת העישון? האם זה שאני בשעות "משעממות" מיתנחמת באכילת קלמנטינות זה בסדר?כמה זמן לוקח לריאות להיתנקות מהסיגריות יש לציין שהנשימה שלי הישתפרה פלאים?...ורוצה לציין שהפורום שלך נהדר ומאוד עוזר..אורית

08/11/2005 | 16:39 | מאת:

שךום אורית, יש יתרונות רבים להפסקת עישון: בריאותיים , כלכליים, חברתים וכ'. ולשאלותיך - הקול משתנה ונעשה צלול יותר. קלמנטינות בריאות מאד אך חשוב להקפיד על הכמות למניעת עליה במשקל. כבר בשלבי הגמילה הראשונים יש שיפור בנשימה עקב אספקת חמצן טובה יותר לריאות. לצורך המחשה, כבר לאחר שבועיים -שלושה חודשים, תפקודי הנשימה משתפרים ב- 30% והתהליך ממשיך. מרגישים זאת מהר בשיפור הכושר הגופני למשל. תודה על המחמאות, אני שמחה לסייע לכל מי שרוצה להיגמל! בהצלחה, איה