קרם ovestin כאסטרוגן?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/03/2003 | 18:19 | מאת: גיל

שלום, בתי התינוקת אמורה לקבל טיפול מקומי באסטרוגן (משחה) בשל הידבקות שפתיים. הרופא נתן לנו מרשם לפרווגין, אבל תרופה זו כבר לא מגיעה לארץ. הוא נתן לנו משחה תחליפית - ovestin, אבל ראיתי שבמשחה זו אין אסטרוגן אלא שיש בה הורמון אחר. האם היא אכן תחליפית? תודה.

16/03/2003 | 21:40 | מאת: לימור איזנבוד

שלום גיל ותודה על פניתך אכן, הקרם פרווגין אינו מגיע יותר לארץ מאז נובמבר 2002. המשחה OVESTIN מכילה גם היא סוג של אסטרוגן הנקרא ESTRIOL. קרם זה מיועד למטרות דומות לזה של קרם פרווגין. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

17/03/2003 | 12:57 | מאת: גיל