מגה גלופלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/09/2003 | 19:04 | מאת: סימה

רצתי לדעת אם יש צורך להפסיק לקחת תרופה זו לאחר תקופה מסויימת ? והאם זה נכון שהיא לא כשרה - שהיא עשויים מכל מיני מרכיבים של כרשיים וכו' ? דרך אגב אני בת 59 ולוקחת כבר 3 חודשים את התרופה. - תודה.

11/09/2003 | 09:59 | מאת:

שלום סימה. תצטרכי לברר הכל אצל היצרן. לימור איזנבוד

11/09/2003 | 11:14 | מאת: דלית

יכולה להמליץ לך על משחה טבעית על בסיס שמנים אתריים שהיא גם כשרה וגם אין בה בעיה של שימוש לאורך זמן. זוהי משחה המטפלת בבעיות של שחיקת סחוסים בברך, ופועלת על מערכת העצבים וטובה גם לבעיות גב, ומשככת כאבים מעולה. אוכל לתת לך עוד פרטים במייל.