אספירין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/03/2003 | 21:42 | מאת: יעקב

אני לוקח כדור אחד ביום של אספירין. 100 מ"ג) ברצוני לדעת מכל סוגי האספירין איזה הוא הטוב ביותר מבחינת שמירה על רירית הבטן ומבחינת מניעה קרישי דם. אני יכול לעמוד בקניית כדור כזה גם אם אינו מסובסד ע"י קופ"ח. תודה.

15/03/2003 | 23:54 | מאת:

שלום יעקב ותודה על פניתך קיימים היום בשוק מספר תכשירי אספירין במינון של 100 מ"ג. קיים גם תכשיר במינון של 81 מ"ג. מטרתם של כל התכשירים הללו היא למנוע קרישת דם. לרוב התכשירים הוסף ציפוי אשר אמור למנוע את הגירוי הקיבתי. אין הבדל בין התכשירים לא באפקט מניעת קרישי הדם, ולא מבחינת ההגנה על רירית הקיבה. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם