כדורי סידן של סולגר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/03/2003 | 21:39 | מאת: אילנית

היתכן שכדורי סידן עם או בלי ויטמין D יגרמו לכאבי ראש. כבר שלוש פעמים התחלתי לקחת את הכדורים הנ"ל וכל פעם לאחר כמה ימים התחילו לי כאבי ראש ושנפסקו רק כמה ימים לאחר הפסקת לקיחת הכדורים. זה הגיוני או שרק נדמה לי.

15/03/2003 | 23:51 | מאת:

הי אילנית ותודה על פנייתך לסידן הנלקח בכדורים לא אמורה להיות תופעת לוואי של כאבי ראש. מכיוון שאיני יודעת מהם שאר מרכיבי הכדור של סולגאר, לא אוכל לומר לך באופן מוחלט כי כאבי הראש לא נגרמים בגלל הכדור. ניתן לנסות כדורי סידן מסוג אחר (של חברות אחרות ומתוצרות שונות), ולמצוא את זה שיתאים לך. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם