מחלת גבהים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/08/2003 | 15:51 | מאת: פינחס

עקב נסיעה לטיבט ברצוני לדעת מה אפשר לעשות לגבי בעיית הגובה (כ- 5000) והאם יש תרופה שאפשר לקחת האם ידוע לכם על תרופות בשם uramox, diamox ואיזה פרטים יש לכם עליהן תודה מראש פינחס

25/08/2003 | 23:31 | מאת:

שלום פינחס אחד השימושים של התרופות שהזכרת הוא לטיפול במחלת גבהים. המינון למטרה זו הוא 250 מ"ג דרך הפה כל 8-12 שעות. יש להתחיל בטיפול 24-48 שעות לפני העליה לגבהים. את התרופה יש לקחת לפי הוראת רופא כי יש לה אינטראקציות עם תרופות אחרות ועם מזונות מסוימים. כמו כן היא עלולה לגרום לנמנום ולכן יש להמנע מנהיגה או הכל פעולה מסוכנת אחרת אחרי הלקיחה. יש להקפיד על שתיה מרובה בתקופת השימוש בתרופה.

25/08/2003 | 23:31 | מאת:

שלום פינחס אחד השימושים של התרופות שהזכרת הוא לטיפול במחלת גבהים. המינון למטרה זו הוא 250 מ"ג דרך הפה כל 8-12 שעות. יש להתחיל בטיפול 24-48 שעות לפני העליה לגבהים. את התרופה יש לקחת לפי הוראת רופא כי יש לה אינטראקציות עם תרופות אחרות ועם מזונות מסוימים. כמו כן היא עלולה לגרום לנמנום ולכן יש להמנע מנהיגה או הכל פעולה מסוכנת אחרת אחרי הלקיחה. יש להקפיד על שתיה מרובה בתקופת השימוש בתרופה. לימור איזנבוד