תחליף לתרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/08/2003 | 19:07 | מאת: קפילרצ'יק

אני מישתמש בתרופה רוסית בשם קפילר капилар המיועדת לנקוי הורידים הכי דקים שבגוף האדם, התרופה מוציאה מהורידים הנ"ל את חומרי ה "פסולת" ומאפשרת הכנסת דם חדש וחמצן הנדרש לתפקוד התקין של התאים. את התרופה מייצרים מצמח שגדל בארצות : רוסיה צרפת יפן וסין. מכיוון שאין באשרותי להשיג את התרופה הנ"ל באופן סדיר אני מחפש תרופה תחליפית. האם קיימת כזו תרופה בארץ או בחו"ל ומה שמה ?

25/08/2003 | 22:41 | מאת:

שלום קפילרצ'יק איני מכירה תרופה זו לימור איזנבוד

26/08/2003 | 18:34 | מאת: קפילרצ'יק

שלום לימור. תודה רבה על מאמצך במציאת תשובה לתחליף התרופה קפילר (kapilar) . לצערי תשובתך שלילית. יכול להיות שזה נובע מן הסיבה שלא סיפקתי מספיק נתונים על התרופה בנדון. ברשותי העלון לצרכן המצורף לתרופה (הכתוב בשפה הרוסית) ואם תוכלי למצוא בו שימוש אוכל לפקסס לך אותו, או לחלופין יהיה באפשרותי לשלוח את תרגומו לאנגלית בעוד כחודש. תודה רבה מקרב לב על עזרתך הנדיבה. קפילרצ'יק.