שושנת יריחו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/08/2003 | 14:55 | מאת: נחמה דרור

שלום רב, ברצוני לדעת האם אדמומית בשוק הרגל מעידה על שושנת יריחו? האם שושנת יריחו מדבקת?מה הם הטפולים המומלצים לטיפול בשושנת יריחו? האם טוב לעשות קומפרסים תודה נחמה

23/08/2003 | 06:02 | מאת: yasmin

שושנת יריחו נגרמת מעקיצת זבוב מסויים הנמצא בארץ באזור מדבר יהודה. מה שאת מתארת ניראה כמו שושנה. כן, לפנות מיד לרופא.

25/08/2003 | 22:39 | מאת:

שלום נחמה דרור אני מצטרפת לזו שכבר ענתה, אך לצערי לא אוכל לאבחן את הפצע בצורה מקוונת ולכן ממליצה לך לפנות מיד לרופא על מנת שיוכל לאבחן את הפצע. הוא גם זה שיתן לך טיפול. אם אכן הפצע הוא של שושנת יריחו עלייך לקחת בחשבון פצע כיבי לזמן די ארוך שישאיר בסופו של דבר צלקת על הרגל. לימור איזנבוד