למוג'ין ולמיקטל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/08/2003 | 20:02 | מאת: אפי

הי, אני חולה אפילפסיה חדש בן 21, ואני נוטל 200 גרם כל יום של למוג'ין ולקטימל. כל פעם שאני קורא טקסטים, במיוחד באנגלית, אני נתקל בכאבי ראש חזקים באצדעיים. יכול להיות שזו תופעת לוואי של התרופה? אולי של המחלה? תודה..

25/08/2003 | 22:31 | מאת:

שלום אפי ללמיקטל ישנה תופעת לוואי של כאבי ראש, כאלה שאף גורמים לאנשים להפסיק לקיחת התרופה. איני יודעת אם כאבי הראש שאתה מתאר הם אלה שמתוארים בספרות כתופעת לוואי של התרופה אך שווה בדיקה אצל הרופא. אפשר לחשוב גם על בעיית ראייה. לימור איזנבוד