שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/08/2003 | 17:25 | מאת: גלית

האם מי שסובל מדכאון בינוני- יכול לקחת במקום תרופה -כמוסות שמן דגים ?

25/08/2003 | 22:25 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גלית לכמוסות שמן דגים יש פעילויות חיוביות רבות בגוף כמו השפעה חיובית על לחץ הדם, שיפור מאזן הסוכר וכו'. כדאי להתייעץ עם הרופא שאבחן את הדיכאון לגבי הפסקת לקיחת התרופות והמרתן בכמוסות של שמן דגים. אין בידי מידע לגבי השפעת שמן דגים על דיכאון. לימור איזנבוד

25/08/2003 | 22:25 | מאת:

שלום גלית לכמוסות שמן דגים יש פעילויות חיוביות רבות בגוף כמו השפעה חיובית על לחץ הדם, שיפור מאזן הסוכר וכו'. כדאי להתייעץ עם הרופא שאבחן את הדיכאון לגבי הפסקת לקיחת התרופות והמרתן בכמוסות של שמן דגים. אין בידי מידע לגבי השפעת שמן דגים על דיכאון. לימור איזנבוד