כאבים לאחר שימוש באתופן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/08/2003 | 08:31 | מאת: צבי

שלום לפני מספר ימים סבלתי מדלקת בקרסול רגל שמאל. לצורך טיפול בדלקת השתמשתי בכדור מסוג ארתופן 400 מל"ג. במשך יומיים לקחתי 2 כדורים בכל יום כאשר ביום השלישי עקב טעות לקחתי 3 או 4 כדורים. החל מהיום השלישי התחלתי להרגיש מיחושים בבטן, מיחושים שהולים ומתחזקים. המיחושים הם בבטן החל מאזור הצלעות ועד הבטן התחתונה כאשר הבטן קשה מהרגיל. אין בעיה של עצירות/גזים. אשמח לקבל את דעתך. תודה

14/08/2003 | 22:01 | מאת:

שלום צבי בחלק אחד של השאלה כתבת אתופן ובחלק אחר כתבת ארתופן. שתיהן תרופות למניעת כאבים מהסוג שתארת. על פי התופעות שציינת, נראה לי שכוונתך לארתופן. יתכן והכדור גרם להפרשת חומצה בקיבה, ומכאן נובעים המיחושים. התחושה הלא נעימה תחלוף. כמו כן ישנם כדורים שאינם משפיעים על הקיבה. תוכל לקבל מרשם מהרופא. לימור איזנבוד